top
logo

На даний момент 7 гостей на сайті



22 січня в Солотвинському ліцеї відбулася загальношкільна лінійка, яку підготувала педагог-організатор Оксана Неспяк. Захід  присвячений Дню Соборності України, святу єднання українців усього світу.  Проведення заходу засвідчило, що серце кожного із нас проймається гордістю за те, що ми - українці, а наша Батьківщина-Україна!

 

19.01.2024 р. у Солотвинському ліцеї, вчителем фізкультури, Дзвиняцькою Н.Й., проводилися змагання з шашок, мета яких, виявити кращих для участі в першості з шашок серед закладів загальної середньої освіти Солотвинської селищної ради.
Переможців змагань нагороджено грамотами.

 

З 03 по19 січня 2024 р. у Солотвинському ліцеї, вчителями фізичної культури (Дзвиняцькою Н.Й., Данилюком Д.І., Гуменяком І.М.) проводився І етап  
всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Учні змагалися з таких видів спорту, як волейбол, баскетбол, футзал та спортивне орієнтування. Переможці з кожного виду змагань було нагороджено грамотами, а також їх будуть готувати вчителі фізичної культури до ІІ етапу змагань.

 

 

У Солотвинському ліцеї відбулася благодійна солодка акція "Все для перемоги-все для ЗСУ". Було зібрано кошти в сумі 68 159 грн. На виручені кошти придбані 4 дрони-камікадзе, їх відправлено на передову Михайлу Буренку, 10 тис. гривень передано Роману Слижуку на ремонт машини, залишок коштів передано місцевим волонтерам пані Руслані Косович для закупівлі м'яса та виготовлення тушонок для воїнів. Дирекція ліцею висловлює щиру подяку батькам, учням та вчителям за участь у акції.

 

24.11.23 учні 10-А класу (класний керівник Леся Андрейчук ) провели захід "Запали свічку" до 90-их роковин Голодомору. Внаслідок штучного голоду зник не тільки численний прошарок заможних і незалежних від держави селян-підприємців, але й цілі покоління землеробського населення, яке хотіло жити та працювати на своїй землі. Пам'ятаємо...не забуваємо...

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 5 з 34

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.