top
logo

На даний момент 2 гостей на сайті



Педагогічна практика з ОІППО

5 жовтня 2011року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ – ліцей» відбулася педагогічна практика слухачів курсів Івано-Франківського ОІППО під керівництвом наукового консультанта Романа Зуб’яка та керівника курсової групи Галини Понеполяк на тему «Управління розвитком педагогічної майстерності», під час якої було:

  • повторено сутнісний зміст поняття управління розвитком педагогічної майстерності та педкомпетентності учителя;
  • розглянуто основні аспекти науково-методичної роботи в ЗНЗ;
  • опрацювано алгоритм упровадження моніторингу рівня профмайстерності педагогів;
  • проаналізувано традиційні та нетрадиційні форми науково-методичної роботи у між курсовий період;
  • обговорено перспективи подальшого удосконалення методичної роботи в ЗНЗ.

 

Міжрайонний семінар

4 жовтня 2011 року у Солотвинському НВК «ЗОШ-ліцей» відбулись практичні заняття за програмою міжрайонного семінару заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи Тисменецького та Богородчанського районів

 

Нагородження переможця

2 березня 2011 року в Київському палаці дітей та юнацтва в рамках Другої Міжнародної виставки “Сучасні навчальні заклади – 2011” відбулася науково-практична конференція “Школа майбутнього”, на якій презентувалися досвіди роботи переможців конкурсу-захисту на кращу модель навчального закладу “Школа майбутнього” та нагородження учасників.

Модель «Школи самореалізації» Солотвинського НВК «ЗОШ – ліцей» від авторського колективу, в зв’язку з визнанням його переможцем, презентував директор Гуменяк М.М., який нагороджений грамотою Національної Академії педагогічних наук України, цифровою відеокамерою та дипломом виставки.

 

Методична практика з ОIППО

16.02.2011 р. На базi Солотвинського НВК «ЗОШ – лiцей» вiдбулася методична практика слухачiв курсiв ОIППО на тему «Координацiя науково-методичноi роботи районних (мiських) методичних кабiнетiв вiддiлiв (управлiнь) освiти райдержадмiнicтрацiй (виконкомiв мiських рад) та загальноосвiтнiх навчальних закладiв.

 

Cемінар заступників директорів з виховної роботи

03 лютого 2011 року на базі Солотвинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей» відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Розвиток духовного світу всіх учасників навчально-виховного процесу: учителів, учнів, батьків». У роботі семінару взяли участь о. Йосафат Мотич – настоятель емісійного згромадження  св. Апостола Андрія, св. Роман Терлецький та Володимир Лось, які провели презентацію евангелізаційного курсу «Ревна праця для спасіння душі».
 
Більше статтей...
« ПочатокПопередня3132333435НаступнаКінець »

Сторінка 34 з 35

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.