top
logo

На даний момент 1 гість на сайті



Гості з Закарпаття

8 листопада 2012 року з дружнім візитом відвідали Солотвинський НВК «ЗОШ-ліцей» керівники навчальних закладів Виноградівського району Закарпатської області. Мета візиту - налагодження партнерських стосунків між освітянами Виноградівського району Закарпатської області та Богородчанського району Івано-Франківської області.

гості з Закарпаття

 

Урочиста лінійка до 70-ї річниці УПА

12 жовтня 2012 р. у Солотвинському НВК «ЗОШ-ліцей» проводилася урочиста лінійка присвячена 70-ій річниці УПА. Відбувся вишкіл класних родин закладу, захід «Вони життя віддали Україні, щоб ніколи не вмерла Вона», виступ вчителя історії Білусяк С.М. та виступ учнівського президента Мар’яни Фесюк .

 

Гості із Польщі

10 вересня 2012 року Солотвинський НВК «ЗОШ – ліцей» зустрічав гостей із гміни Щурово Маалопольського воєводства Польщі. Дирекщія НВК та керівники делегації домовились про співпрацю між гімназією гміни Щурово та Солотвинським НВК.

 

19.04.2012 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ-ліцей» за участі БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» в рамках проекту «Мережа дитячих соціальних центрів для дітей трудових мігрантів» практичним психологом даного закладу Гавриш Л. М. проводилося заняття «Сервірування стола, культура поведінки в гостях, правила етикету».

Учні, які прибули з різних шкіл району, відпрацьовували навички правильної поведінки за столом та ознайомилися з правилами етикету.

 

Районний семінар вчителів фізики

5 квітня 2012 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ-ліцей» відбулося засідання районного постійно діючого семінару вчителів фізики на тему «Використання програмного педагогічного забезпечення в процесі вивчення фізики».

Учасники семінару відвідали уроки  на І і ІV курсах вчителів  Богославець М.О. та  Купчака В.М.;  побачили ППЗ уроків фізики, що використовується в навчальному закладі, яке продемонстрував  учитель фізики, директор НВК  Гуменяк М.М.

Заступник директора з НМР  Луцак Н.В. ознайомила всіх присутніх із програмою Національного проекту «Відкритий світ», яку апробовували вчителі закладу, що викладають в 7 класі.

Районний семінар вчителів фізики

 
« ПочатокПопередня3132333435НаступнаКінець »

Сторінка 33 з 35

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.