top
logo

На даний момент 4 гостей на сайті

Щоденник
День пам'яті жертв Голодомору PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 листопада 2023, 18:35

24.11.23 учні 10-А класу (класний керівник Леся Андрейчук ) провели захід "Запали свічку" до 90-их роковин Голодомору. Внаслідок штучного голоду зник не тільки численний прошарок заможних і незалежних від держави селян-підприємців, але й цілі покоління землеробського населення, яке хотіло жити та працювати на своїй землі. Пам'ятаємо...не забуваємо...

 
День Гідності та Свободи PDF Друк e-mail
Понеділок, 27 листопада 2023, 18:28

Щороку 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції, що почалася 22 листопада 2004 року, та Революції Гідності, яка виросла з акції студентів та громадських активістів, розпочатої 21 листопада 2013 року. З цієї нагоди  учні 8-Б класу (класний керівник Любов Мартинець) провели захід "Їм у віках судилося безсмертя" для здобувачів освіти початкових класів. Школярі згадали усю велич подій, якими була позначена боротьба кращих синів і дочок нашої країни за незалежність.

 
Уроки безпеки в Солотвинському ліцеї PDF Друк e-mail
Неділя, 12 листопада 2023, 16:34

10.11.23  класні керівники 4-их класів Світлана Василівна Гоголь та Галина Степанівна Слижук підготували  виховний захід "Твоя безпека понад усе", де учні розповіли про правила поведінки на дорозі, в транспорті, з незнайомими людьми, під час повітряної тривоги, про мінну безпеку та нагадали всім присутнім номери телефонів, на які слід телефонувати у разі небезпеки.

 
XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності PDF Друк e-mail
Неділя, 29 жовтня 2023, 20:18

27 жовтня 2023 у День української писемності та мови,учні та вчителі Солотвинського ліцею, взяли участь у написанні радіодиктанту з метою пропагування грамотності, підтримки та
розвитку державної мови, виховання високої мовної культури.

 

 
Подорож мережею інтернет. Користь та небезпека PDF Друк e-mail
Середа, 25 жовтня 2023, 16:57

20.10.23р. класний керівник 9-В кл. Репчинська І.В. разом з учнями провели практичне заняття з елементами тренінгу "Подорож мережею інтернет. Користь та небезпека". Мета заняття поглибити, розширити та закріпити знання здобувачів освіти про небезпеки, що чекають на кожного, хто подорожує мережею Інтернет; формувати вміння учнів можливими способами забезпечити собі безпечну роботу в мережі Інтернет; аналізувати інформацію та критичне сприймання інформації, що розміщена на просторах Інтернету; дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету; розвивати логіку, кмітливість, уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять; розвивати в учнів уміння відфільтровувати з інформації тільки корисну; виховувати культуру спілкування в Інтернет-просторі.

 

 
Змагання з волейболу PDF Друк e-mail
Середа, 25 жовтня 2023, 16:53

20-24 жовтня у Солотвинського ліцеї, вчителями фізичної культури (Дзвиняцькою Н.Й. та Данилюк Д. І.) проводилися змагання з волейболу між учнями 9-11 класів (окремо між хлопцями і дівчатами). Переможців змагань нагороджено грамотами.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 5 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.