top
logo

На даний момент 1 гість на сайті

Щоденник
Районний семінар вчителів фізики PDF Друк e-mail
Четвер, 12 квітня 2012, 15:30

Районний семінар вчителів фізики

5 квітня 2012 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ-ліцей» відбулося засідання районного постійно діючого семінару вчителів фізики на тему «Використання програмного педагогічного забезпечення в процесі вивчення фізики».

Учасники семінару відвідали уроки  на І і ІV курсах вчителів  Богославець М.О. та  Купчака В.М.;  побачили ППЗ уроків фізики, що використовується в навчальному закладі, яке продемонстрував  учитель фізики, директор НВК  Гуменяк М.М.

Заступник директора з НМР  Луцак Н.В. ознайомила всіх присутніх із програмою Національного проекту «Відкритий світ», яку апробовували вчителі закладу, що викладають в 7 класі.

Районний семінар вчителів фізики

 
Районний семінар соціальних педагогів PDF Друк e-mail
Четвер, 29 березня 2012, 16:22

Районний семінар соціальних педагогів

 

23 лютого 2012 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ-ліцей» відбулося засідання районного постійно діючого семінару соціальних педагогів на тему:  «Молодіжні субкультури як соціально-педагогічна проблема».

Метою заходу було: ознайомити соціальних педагогів з поняттям «молодіжна субкультура» та показати вплив неформальних угрупувань на соціальне виховання підлітків.

В ході семінару окреслилися напрямки ефективної взаємодії між педагогами та представниками молодіжних субкультур та практикувалася така форма роботи як  метод проектів в роботі соціального педагога.

Людина - безодня,
що криється в цій безодні, 
невідомо навіть їй самій.

І. Н. Шевелєв

Районний семінар соціаних педагогів

 
Семінар бібліотекарів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 16 грудня 2011, 16:41

 

Районний семінар шкільних бібліотекарів

29 листопада 2011 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ-ліцей» відбулося засідання постійно діючого районного семінару шкільних бібліотекарів на тему: « Формування позитивної мотивації читацької діяльності як засобу підтримки і розвитку читання». Завідувач шкільної бібліотеки Лазорук Н.М. представила літературно-читацьку імпрезу «Скарбниця всіх багатств людського духу»:

1.Запрошення до читання.

2.Мій золотий читацький формуляр (захист формуляру).

3.Зустріч з письменником рідного краю В.І.Бабієм.

З новою літературою читачі познайомились під час презентації розмовляючої виставки «Причасти мене рідною українською мовою».

 

 
Педагогічна практика з ОІППО PDF Друк e-mail
Середа, 05 жовтня 2011, 21:00

Педагогічна практика з ОІППО

5 жовтня 2011року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ – ліцей» відбулася педагогічна практика слухачів курсів Івано-Франківського ОІППО під керівництвом наукового консультанта Романа Зуб’яка та керівника курсової групи Галини Понеполяк на тему «Управління розвитком педагогічної майстерності», під час якої було:

  • повторено сутнісний зміст поняття управління розвитком педагогічної майстерності та педкомпетентності учителя;
  • розглянуто основні аспекти науково-методичної роботи в ЗНЗ;
  • опрацювано алгоритм упровадження моніторингу рівня профмайстерності педагогів;
  • проаналізувано традиційні та нетрадиційні форми науково-методичної роботи у між курсовий період;
  • обговорено перспективи подальшого удосконалення методичної роботи в ЗНЗ.

 
Міжрайонний семінар PDF Друк e-mail
Вівторок, 04 жовтня 2011, 21:00

Міжрайонний семінар

4 жовтня 2011 року у Солотвинському НВК «ЗОШ-ліцей» відбулись практичні заняття за програмою міжрайонного семінару заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи Тисменецького та Богородчанського районів

 
Нагородження переможця PDF Друк e-mail
Субота, 12 березня 2011, 21:43

Нагородження переможця

2 березня 2011 року в Київському палаці дітей та юнацтва в рамках Другої Міжнародної виставки “Сучасні навчальні заклади – 2011” відбулася науково-практична конференція “Школа майбутнього”, на якій презентувалися досвіди роботи переможців конкурсу-захисту на кращу модель навчального закладу “Школа майбутнього” та нагородження учасників.

Модель «Школи самореалізації» Солотвинського НВК «ЗОШ – ліцей» від авторського колективу, в зв’язку з визнанням його переможцем, презентував директор Гуменяк М.М., який нагороджений грамотою Національної Академії педагогічних наук України, цифровою відеокамерою та дипломом виставки.

 
« ПочатокПопередня212223242526272829НаступнаКінець »

Сторінка 28 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.