top
logo

На даний момент 3 гостей на сайті

Щоденник
Тиждень знань ОБЖ PDF Друк e-mail
Неділя, 26 жовтня 2014, 18:36

Тиждень знань з основ безпеки життедіяльності

В рамках проведення Тижня  знань з основ безпеки життєдіяльності, який проходив у Солотвинському НВК з 20 по 24 жовтня 2014року, відбулася зустріч з медичними працівниками Солотвинської НРЛ Лазорук Вікторією Володимирівною та Жиленко Христиною Анатоліївною, які підготували для учнів старших класів цікаву, змістовну лекцію та презентацію на тему «Принципи надання першої медичної допомоги  в осередку надзвичайних ситуацій».

Тиждень знань ОБЖ

 
День вишиванки PDF Друк e-mail
Неділя, 26 жовтня 2014, 18:32

День вишиванки

14 жовтня 2014 року в Солотвинському НВК «ЗОШ – ліцей» було проведено ряд заходів з героїко-патріотичного виховання, а саме: акцію «Українська вишиванка», під час якої всі учні та вчителі закладу прийшли на заняття у вишиванках, урочисту лінійку присвячено 72-ій річниці УПА, підготовлену учнями 9-А класу (класний керівник Андрейчук Л.Р.) та урочисте шикування родин.

День вишиванки

 
Безпека руху PDF Друк e-mail
Неділя, 05 жовтня 2014, 12:43

Тиждень знань безпеки руху

В Солотвинському НВК «ЗОШ - ліцей» 17 вересня 2014року працівники Державної автоінспекції району в рамках Тижня  знань  безпеки руху «Твій друг – безпечний рух» розповіли  учням про дотримання елементарних правил безпечної поведінки на дорогах. Також працівники ДАІ взяли участь у тематичних уроках  щодо запобігання травматизму серед дітей, де проведено різні конкурси, вікторини на знання правил вуличного руху. Переможцям вручено книжки від ДАІ.

 
Зустріч з афганцями PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 березня 2014, 20:16

Зустріч з афганцями

17 лютого 2014 року в НВК відбулася традиційна зустріч  з воїнами – афганцями. Гостями свята були Гоголь Степан Іванович, Бльок Василь Іванович, Дерев’янко Василь Михайлович. Вони поділилися зі старшокласниками болючими спогадами про пережите в далекій країні, про втрати, які неминучі на будь-якій війні, про радість повернення на рідну землю.

Затамувавши подих, присутні слухали розповіді Дерев’янка В.М., льотчика, якому випала нелегка доля – повертати в цинкових гробах на рідну землю загиблих на цій війні.

В свою чергу  учні подарували запрошеним невеликий концерт-привітання.

 
Районний семінар вихователів PDF Друк e-mail
Субота, 07 грудня 2013, 12:27

Районний семінар вихователів дітей старшого дошкільного віку

22 листопада  2013 року на базі Солотвинського НВК «ЗОШ- ліцей» відбулося засідання районного постійно діючого семінару вихователів дітей старшого дошкільного віку при ЗНЗ на тему «Організація роботи в групах короткотривалого перебування за програмою «Впевнений старт»»

Метою заходу було: розширити знання педагогів про організацію роботи в групах короткотривалого перебування за програмою «Впевнений старт»

Учасники семінару відвідали заняття з дітьми з старшого дошкільного віку на тему «Комахи» вихователь Борисюк І. Д. ; розглянули та проаналізували основні питання роботи вихователів дітей старшого дошкільного віку при ЗНЗ  за програмою «Впевнений старт»; ознайомилися  з досвідом роботи Солотвинського НВК з  вищеназваної проблеми.

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –

це зробити їх щасливими.

О. Уальд

 
Засідання творчої групи педагогів-організаторів району PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 листопада 2013, 23:20

Засідання творчої групи педагогів-організаторів району

19 листопада 2013року на базі Солотвинського НВК проходив районний семінар творчої групи педагогів – організаторів.

Тема семінару: «Формування життєвих компетентностей школярів через співпрацю педагога – організатора з учнівським самоврядуванням» Програма семінару включала: презентацію моделі учнівського самоврядування Солотвинського НВК, розважально – пізнавальну програму «Всім серцем любіть Україну свою» та моделлю «Школи самореалізації».

Засідання творчої групи

 
« ПочатокПопередня212223242526272829НаступнаКінець »

Сторінка 25 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.