top
logo

На даний момент 9 гостей на сайті

Щоденник
Тиждень психічного здоров'я PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2024, 08:52

В рамках тижня реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я " Ти як?" в Солотвинському ліцеї було проведено серію уроків з метою стабілізації психічного здоров'я здобувачів освіти 7-11 кл. Учасники занять ознайомились з освітнім серіалом для підлітків "Ден і Рора проти корпорації С."

Практичний психолог Л.М.Гавриш та соціальний педагог У.М.Мельник розповідали учням про те, як вони можуть піклуватися про своє власне ментальне здоров'я; вчили школярів розпізнавати свої емоції та за допомогою вправ та практик заземлення справлятися зі стресом, страхом та тривогою.
 
Siobhans Trust Ukraine PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 травня 2024, 20:00

24 травня біля стадіону Солотвинського ліцею відбулася благодійна акція від Siobhans Trust Ukraine. Британські волонтери пригощали піцою здобувачів освіти, батьків та всіх присутніх. Висловлюємо щиру подяку друзям-волонтерам за позитивні емоції, доброзичливе спілкування та можливість спробувати смачну італійську піцу.

 

 
День Героїв PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 травня 2024, 19:45

Щороку 23 травня українці відзначають День Героїв. Цього дня Батьківщина вшановує пам’ять всіх Героїв, які відстоювали її суверенітет та незалежність, і просто зараз виборюють нашу свободу. З метою вшанування Захисників учнями 7-А класу (класний керівник Купчак А.А.) проведено виховний захід «Честь і слава незламним». Пам’ятаємо кожного, хто поліг, хто продовжує боротьбу. Низький уклін Вам, Герої!

 
Міжнародний день сім’ї PDF Друк e-mail
Середа, 22 травня 2024, 16:06

Традиційно у ліцеї відзначили Міжнародний день сім’ї. З цієї нагоди учнями 5-А класу (класний керівник Палійчук Х.В.) було підготовлено та проведено захід «Щаслива родина-щаслива дитина». З уст дітей прозвучали слова вдячності найдорожчим людям.


 

 

 
З Днем вишиванки! PDF Друк e-mail
Четвер, 16 травня 2024, 20:40

Дякуємо нашим захисникам за можливість одягнути вишиванку та вийти на шкільне подвір'я

 


 
Тиждень громадського здоров'я PDF Друк e-mail
Середа, 15 травня 2024, 19:55

Сьогодні до нашого ліцею завітали працівники мікробіологічної лабораторії та розповіли учням початкових класів про правила особистої гігієни. Лікар із загальної гігієни Богдан Левицький провів лекції для старшокласників "Правда про куріння, яку треба знати", "Безпечної дози алкоголю не існує".

 

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 30

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.