top
logo

На даний момент 2 гостей на сайті



Герої житимуть, допоки житиме пам'ять про них, а пам’ятати і шанувати тих, хто віддав за нас із вами життя – це наш святий обов’язок!
Сьогодні, 10 жовтня 2023 року, на фасаді Солотвинського ліцею відкрили й освятили меморіальні дошки пам’яті чотирьом загиблим у російсько-українській війні Героям.
На них назавжди увіковічились Андрій КОБЗЕЙ, Микола ПРОКОПИШИН, Руслан БЕЛЮЖЕНКО, Андрій ОГЕРА.
На відкритті анотаційних дощок були присутні рідні, родичі Захисників, друзі, влада, волонтери, побратими та жителі громади.
Хвилиною мовчання громада вшанувала пам’ять відважних Воїнів, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України.
Освятив меморіальні дошки адміністратор парафії УГКЦ Різдва Пресвятої Діви Марії, протоієрей Віталій ЛУЦАК.
Очільник громади Манолій ПІЦУРЯК у своєму зверненні до громади висловив  слова співчуття та підтримки родичам полеглих Захисників та додав, що ціна, яку ми платимо за свободу та мир для нашої країни - це сотні тисяч невинно вбитих українців, а вона-надвисока.
Запрошена на відкриття анотаційних дощок  Світлана Онищук Голова  Івано-Франківської ОВА вручила нагороди  згідно Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі  орден “За мужність” 3-го ступеня (посмерно) військовослужбовцям МАТИЩАКУ Сергію, КОСОВИЧУ Василю, ВИТОШКО Володимиру, а також   найвищі обласні нагороди - медаль «За заслуги перед Прикарпаттям” (посмертно) військовослужбовцям БЕЛЕЮ Івану, БЕЛЮЖЕНКУ Руслану, ГАВАНЮКУ Олександру, КРАВЧУКУ Михайлу, МЕЛЬНИКУ Андрію, ОГЕРІ Андрію, ПРОКОПИШИНУ Миколі.

 

 

02.10.23 в Солотвинському ліцеї відбулася загальношкільна лінійка приурочена Дню захисників України та 81 річниці створення УПА. Захід підготували учні 9-А класу (класний керівник Галина Крицька). Здобувачі освіти згадали про захисників нашої держави різних часів, вшанували тих, хто віддав своє життя за незалежність України. Подякували нашим сучасним Героям, завдяки їхній самовідданості та жертовності ми зараз маємо змогу жити на своїй землі.

 

Випускники Солотвинського ліцею під керівництвом класних керівників Ольги Гуменяк та Надії Дзвиняцької підготували святковий концерт "З любов'ю про вчителя". Щиро дякуємо випускникам за чудову атмосферу та гарний настрій подарований вчителям!

 

 

В Солотвинському ліцеї з понеділка по п’ятницю (18.09.2023-22.09.2023) проходив «Кольоровий тиждень». Вчителі та учні обирали колір одягу відповідно до тематичного дня.
Понеділок – червоний
(колір радості та любові)
Вівторок – зелений
(символ природи і молодості)
Середа – білий
(символ чистоти та спокою)
Четвер – сірий (колір стабільності)
П’ятниця – синій, блакитний
(символ миру)

 

Учні 7-А класу (кл. керівник Анна Купчак) підготували захід, приурочений Міжнародному дню миру. У ньому взяв участь воїн, захисник України, який прийшов із фронту Василь Тимофій. Він наголосив на тому, що зараз для України найважливіша сильна і розумна нація. Висловив побажання, щоб найшвидше закінчилася війна і Україна стала на шлях розбудови сильної і міцної держави.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 7 з 34

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.