top
logo

На даний момент 1 гість на сайті



08.02.24 здобувачі освіти 9-10 класів  відвідали університет Короля Данила та взяли участь у проєкті SchoolHub "Захист прав дитини в умовах воєнного стану в Україні". Також мали змогу дізнатися про можливість безкоштовного навчання, ознайомитись із спеціальностями, відвідати екскурсію та поласувати смаколиками в університетській їдальні.

 

4 лютого відзначають Всесвітній день боротьби проти раку.  5 лютого учні 9-Б класу (кл.керівник Віра Дяченко) підготували просвітницький захід "Ми разом проти раку". Основна мета – це нагадати суспільству про існування такої глобальної проблеми, як онкологічні захворювання, привернути увагу до неї, усвідомити, наскільки поширений та небезпечний рак і що треба робити, щоб запобігти цій хворобі.

 

З метою профорієнтації в Солотвинський ліцей завітав головний інспектор ВЗНС Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Тарас Суслик. Щира подяка п.Тарасу від випускників за надану інформацію!

 

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. З цієї нагоди учні 9-В класу (кл.керівник Ірина Репчинська) підготували захід "Нема любові понад ту, що окропила кров'ю Крути"  Всі присутні віддали шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави, щоб зупинити нападника.

 

23.01.2024 р.  на базі Раковецької гімназії відбулися змагання з шашок серед закладів загальної середньої освіти Солотвинської селищної ради . Наші учні, Кобзей Ілона та Васютин Ярослав (10-А клас, вчитель Дзвиняцька Н.Й.), посіли  третє загальнокомандне місце, а також, Кобзей Ілона, виборола друге місце серед дівчат ЗЗСО нашої громади.

 

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 4 з 34

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.