top
logo

На даний момент 4 гостей на сайті



Учні Солотвинського ліцею Софія Портей та Ірина Суховій взяли участь у конкурсі до Міжнародного дня рідної мови, який організували відділ культури, туризму, національностей та релігій Солотвинської селищної ради, де виконали літературну композицію "Вірю" (керівник вчитель укр.мови та літератури Любов Сенчак).

 

20.02.2024 в Солотвинському ліцеї відбулася година-спомин "Вони помирали, щоб жила Україна" до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні. Захід підготували учні 8-Б класу (кл.керівник Любов Мартинець). Метою заходу було ознайомити здобувачів освіти із історичним та суспільним значенням Революції гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкрити суть подвигу Небесної Сотні, вшанувати героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість,  розвивати бажання стати гідними громадянами України.

 

09.02.2024 відбулося спільне засідання фахівців ІРЦ та команди ППС дітей з особливими потребами Солотвинського ліцею. Під час засідання визначено цілі  та стратегії для подальшого зростання, розвитку осіб з ООП та затверджено ІПР на ІІ  семестр.

 

08.02.24 здобувачі освіти 9-10 класів  відвідали університет Короля Данила та взяли участь у проєкті SchoolHub "Захист прав дитини в умовах воєнного стану в Україні". Також мали змогу дізнатися про можливість безкоштовного навчання, ознайомитись із спеціальностями, відвідати екскурсію та поласувати смаколиками в університетській їдальні.

 

4 лютого відзначають Всесвітній день боротьби проти раку.  5 лютого учні 9-Б класу (кл.керівник Віра Дяченко) підготували просвітницький захід "Ми разом проти раку". Основна мета – це нагадати суспільству про існування такої глобальної проблеми, як онкологічні захворювання, привернути увагу до неї, усвідомити, наскільки поширений та небезпечний рак і що треба робити, щоб запобігти цій хворобі.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 34

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.