top
logo

На даний момент 4 гостей на сайті

Щоденник
Урок звитяги PDF Друк e-mail
П'ятниця, 21 жовтня 2022, 12:00

 

17.10.22р. до Солотвинського ліцею завітав командир взводу Стецюк Іван Андрійович із села Раковець, який 8 місяців захищає незалежність та суверенітет України. Іван Андрійович розповів старшокласникам про події, які відбуваються на сході та півночі нашої держави. Учні уважно та зацікавлено слухали командира. Багато запитань поставили школярі, щоб ще більше дізнатись про нелегкий шлях до перемоги. На завершення випускники подякували за зустріч та побажали нашим героям здоров'я, миру і швидкого повернення додому.

 

 
80- та річниця УПА PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 жовтня 2022, 10:57

В понеділок 17.10.22р. в Солотвинському ліцеї відбулася тематична лінійка (підготувала педагог-організатор Оксана Неспяк) приурочена 80- річниці УПА та Дню захисника та захисниці України "Героїв Україна пам'ятає". Учні намалювали малюнки, які будуть передані воїнам, що захищають територіальну цілісність України, класні керівники провели години спілкування, а також відбувся флешмоб за мир.

 
День працівників освіти PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 жовтня 2022, 17:45

Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших свят України—День працівників освіти. Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації.

30.09.2022р. напередодні цього свята випускники Солотвинського ліцею під керівництвом класних керівників Ковальчук Н.Б. та Кандюк Н.І. підготували відеопривітання ,, Із любов'ю про Вчителя". Учні звернулися до педагогів з теплими щирими словами вдячності, найщирішими побажаннями та піснями. У закладі панував святковий настрій.

 

 
День миру PDF Друк e-mail
Вівторок, 04 жовтня 2022, 16:59

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба в Україні.

Наші учні приєдналися до проведення Всеукраїнської акції «Голуб миру», де власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. Також учні 6-А класу ( класний керівник Купчак Анна Антонівна) підготували відеоролик "Під мирним небом"

 

 
День знань PDF Друк e-mail
Субота, 03 вересня 2022, 18:32

Повноцінного свята Першого дзвоника, яке проводилося попередні роки, у рік війни не було. 1 вересня всі класи Солотвинського ліцею зустріли онлайн. Класні керівники дистанційно провели перший урок "Ми українці: честь і слава незламним!", а також інструктаж з техніки безпеки.

 
Загальнонаціональний тиждень безпеки дорожнього руху PDF Друк e-mail
Неділя, 29 травня 2022, 17:33

З 23.05.2022 р. по 29.05.2022 р. в Солотвинському ліцеї проводився Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
В рамках тижня класними керівниками були проведені онлайн тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 12 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.