top
logo

На даний момент 6 гостей на сайті

Щоденник
Герої не вмирають( пам'яті Андрія Огери) PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 грудня 2022, 20:38

Трагічна звістка вдруге сколихнула жителів нашого селища. У тяжкому бою з окупантами загинув колишній учень ліцею Андрій Огера. В пам'ять про Героя в закладі відбулася загальношкільна лінійка, де племінниця загиблого розповіла вірш, який було написано про Андрія також лунали тужливі пісні про захисників України. Педагогічний колектив та учні Солотвинського ліцею щиро співчувають родині Героя, адже всі знали Андрія, як доброго, щирого чоловіка - відважного патріота України.

 

 
Солодкий ярмарок PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 грудня 2022, 20:32

Весело, гамірно, дружно та смачно проходила благодійна акція у Солотвинському ліцеї 29 листопада. Участь взяли учні 1-11 класів, щоб підтримати бійців ЗСУ та місцевий притулок для тварин. Аромат домашніх смаколиків в поєднанні з невимушеною атмосферою подарував всім хороший настрій. Адже благодійність- це не лише кошти, це те, що об'єднує, мотивує. Спільними зусиллями зібрано 23950 грн. Щиро дякуємо всім здобувачам освіти та батькам, які долучилися до проведення акції.

 

 
День української писемності та мови PDF Друк e-mail
Четвер, 17 листопада 2022, 18:03

Стало вже доброю традицією у нашому закладі вшановувати цей день написанням Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, до якого долучилися старшокласники та вчителі Солотвинського ліцею. "Твій дім" - ось такий заголовок диктанту, текст якого, мабуть, стривожив кожного українця. Учні 8-В класу виготовили стінгазету, а одинадцятикласники пропагували українське слово, розповідаючи поезії про рідну мову.

 

 
Місячник шкільних бібліотек PDF Друк e-mail
Середа, 02 листопада 2022, 17:37

Протягом жовтня в Солотвинському ліцеї проходили заходи до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом "У нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи". Бібліотеку відвідали наймолодші читачі нашого закладу, учні 1- их класів. Для них бібліотекаркою була проведена урок-екскурсія "Мої перші кроки в країну знань". Учні- лідери серед читання разом із Наталією Михайлівною провели засідання круглого столу "Читання спонукає до творчості". Старшокласники розказали про свої захоплення та улюблені книжки.

 
Урок звитяги PDF Друк e-mail
П'ятниця, 21 жовтня 2022, 12:00

 

17.10.22р. до Солотвинського ліцею завітав командир взводу Стецюк Іван Андрійович із села Раковець, який 8 місяців захищає незалежність та суверенітет України. Іван Андрійович розповів старшокласникам про події, які відбуваються на сході та півночі нашої держави. Учні уважно та зацікавлено слухали командира. Багато запитань поставили школярі, щоб ще більше дізнатись про нелегкий шлях до перемоги. На завершення випускники подякували за зустріч та побажали нашим героям здоров'я, миру і швидкого повернення додому.

 

 
80- та річниця УПА PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 жовтня 2022, 10:57

В понеділок 17.10.22р. в Солотвинському ліцеї відбулася тематична лінійка (підготувала педагог-організатор Оксана Неспяк) приурочена 80- річниці УПА та Дню захисника та захисниці України "Героїв Україна пам'ятає". Учні намалювали малюнки, які будуть передані воїнам, що захищають територіальну цілісність України, класні керівники провели години спілкування, а також відбувся флешмоб за мир.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 11 з 28

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.