top
logo

На даний момент 5 гостей на сайті

Щоденник
День землі PDF Друк e-mail
Середа, 01 березня 2023, 19:58

Учні 8-В класу (кл.керівник Ірина Репчинська ) підготували відеоролик "За життя без сміття", мета якого формування екологічної культури школярів, розширення уявлення про цінність та багатогранність природи, а також виховувати любов до рідного краю, дбайливе ставлення до довкілля!


 

 
День Героїв Небесної Сотні PDF Друк e-mail
Середа, 01 березня 2023, 19:42

20 лютого в Солотвинському ліцеї відбулася загальношкільна лінійка, яку підготували учні 10-Б класу (класний керівник Ольга Гуменяк). У цей день учні та вчителі  вшанували подвиг учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні, які відстояли право українців на власний вибір та свободу.
Ці герої віддали своє життя за можливість будувати європейську Україну. Сьогодні ми повинні захистити цей вибір.
Вічна памʼять Героям! Герої не вмирають!

 
Шана та хвала захисникам України PDF Друк e-mail
Четвер, 09 лютого 2023, 17:58

Щодня у Солотвинському ліцеї учні піднімають  Державний Прапор України з метою вшанування пам'яті загиблих захисників, які віддали життя, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України хвилиною мовчання.

 

 
Допомога воїнам ЗСУ PDF Друк e-mail
Четвер, 09 лютого 2023, 17:56

Вчителі Солотвинського ліцею вкотре допомогли нашим захисникам, зібравши кошти в сумі 8200 грн. та закупили теплі шкарпетки воїнам.

 
Квіти - окраса нашого життя PDF Друк e-mail
Четвер, 09 лютого 2023, 17:48

Солотвинський ліцей долучився до благодійного освітнього проекту Flowers4School, спрямованого на озеленення українських шкіл. Отримані від асоціації квіткових виробників Нідерландів цибулини квітів учні 8-Б класу разом із заступником директора з виховної роботи, вчителем біології Вірою Дяченко висадили на шкільній клумбі.Солотвинський ліцей долучився до благодійного освітнього проекту Flowers4School, спрямованого на озеленення українських шкіл. Отримані від асоціації квіткових виробників Нідерландів цибулини квітів учні 8-Б класу разом із заступником директора з виховної роботи, вчителем біології Вірою Дяченко висадили на шкільній клумбі.

 
Всеукраїнський тиждень права PDF Друк e-mail
Середа, 28 грудня 2022, 16:45

«Спів радісний під небом лине
Летить в блакить парад пісень
Нехай же стане днем дитини
У всьому світі кожен день»
Саме під таким гаслом в Солотвинському ліцеї відбулося засідання круглого столу за участі соціального педагога закладу Мельник У.М. та учнів 5-Б класу на тему: « Права та обв‘язки дітей», присвячене Дню прав людини.
На даному занятті діти ознайомилися з різними правовими поняттями, такими як: «право», « Конституція», « Декларація», «Конвенція»; у віршовій та ігровій  формі згадували свої права, а також акцентувати увагу на обов‘язках кожної дитини.
В кінці заняття піснею закликали всіх до МИРУ і закінчення війни, та в дружньому міцному колі, взявшись за руки, загадали передріздвяні бажання про щасливе майбутнє.

 

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.