top
logo

На даний момент 4 гостей на сайті

Щоденник
Тиждень права PDF Друк e-mail
П'ятниця, 18 грудня 2020, 18:10

 

В рамка Всеукраїнського тижня права в Солотвинському НВК було проведено ряд заходів. Зокрема учні 6-А класу ( класний керівник Крицька Г. М.) підготували виховний захід «Я маю право…». Метою якого було формування в учнів основи правових знань, ознайомлення дітей з окремими статтями «Конвенції ООН про права дитини», Конституції України, прищеплення переконання про важливість сумлінного ставлення до своїх обов’язків, сприяння вихованню патріотичних почуттів.


 

 
Нагодуй птахів взимку PDF Друк e-mail
П'ятниця, 11 грудня 2020, 10:59

Учнівське лісництво Солотвинського НВК спільно з ДП  «Солотвинське лісове господарство» долучились до загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку». Метою зазначеної акції є допомога птахам пережити складні зимові умови за допомогою розміщення годівничок у парковій зоні та на території освітнього закладу.

 
Зупинимо насилля разом PDF Друк e-mail
П'ятниця, 11 грудня 2020, 10:48

В рамках акції «16 днів проти насильства» учні ІІ курсу ліцею (класний керівник Кандюк Н.І.) підготували відеоролик до Міжнародного дня боротьби проти насилля. Школярі застерегли здобувачів освіти від жорстокого поводження в школі, сімї та суспільстві. Наголосили , що потрібно не мовчати, коли відчувають на собі моральне чи фізичне цькування,адже прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування.


 
Кожна людина – неповторна! PDF Друк e-mail
П'ятниця, 04 грудня 2020, 14:01

Щороку 3 грудня у світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. НЕ залишилися осторонь і здобувачі освіти Солотвинського НВК. Учні 6-Б класу під керівництвом педагога – організатора ( О.Неспяк ) та соціального педагога (А. Іванків) підготували тематичний відеоролик.


 
СНІД – провісник горя та біди PDF Друк e-mail
П'ятниця, 04 грудня 2020, 13:56

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Він став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров'я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику. Саме з такою метою учні ІІ курсу ліцею разом з заступником директора з виховної роботи Дяченко В.А. підготували відеоролик «ВІЛ, СНІД – провісник горя та біди». Здобувачі освіти розповіли про основні шляхами даного захворювання та закликали всіх вести  здоровий спосіб життя.


 
Геть паління! Ми - здорове покоління! PDF Друк e-mail
П'ятниця, 04 грудня 2020, 12:18

Учні 7-Б класу (класний керівник Іванків І.Й.) підготували відеоролик до Міжнародного дня відмови від куріння. З метою інформування молоді про негативний вплив тютюну на здоров’я не лише того, хто палить, але й оточуючих. Також розповіли про ризик розвитку залежності від тютюну, набуття нових та ускладнення наявних захворювань.


 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 18 з 29

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.