top
logo

На даний момент 4 гостей на сайті



 

Учні 6-А класу (кл. керівник  Оксана Волочій) підготували флешмоб "Я здоровий - я щасливий" до Всесвітнього дня здоров'я, який  щорічно відзначають 7 квітня, починаючи з 1950 року.
Мета заходу — підкреслити важливість здоров’я кожної дитини і людства в цілому. У наш час здоров’я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія, доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

 

 

З 18 по 22 березня 2024р. в Солотвинському ліцеї проходив тиждень з протидії булінгу. У рамках тижня у нашому закладі психологічною службою ліцею були проведені просвітницько-профілактичні заходи, спрямовані на запобігання усіх проявів насилля та привернення уваги молоді до проблем булінгу.
Соціальний педагог ліцею Уляна Мельник  разом з учнями  6-Б класу та  11-х класів підготували та провели виховний захід для школярів середньої та старшої ланки на тему: «А люди різні (профілактика булінгу у шкільному середовищі)», на якому глядачі мали змогу побачити приклади  насилля та образ у шкільному середовищі, ознайомитися з видами покарання за дані правопорушення та навчитися поводити себе у ситуаціях булінгу.
Також протягом тижня соціальним педагогом У.М.  Мельник та практичним психологом Л. М. Гавриш було проведено бесіди та години спілкування з учнями 5-11 класів, де діти мали змогу переглянути навчальні відео про профілактику булінгу та насильства і обговорити правила поведінки в різних ситуаціях. Велику увагу на цих заняттях було відведено саме кібербулінгу, так як на даний час  сучасна молодь значну частину свого вільного часу проводить у віртуальному світі.

 

Працівники, батьки та учні ліцею вкотре долучилися до збору коштів  для ЗСУ.  За 32 тис.грн придбано 2 Fpv дрони та 10 тис.грн передано на протезування воїна, випускника Солотвинського ліцею.

 

22.03.24р. викладач хірургічних дисциплін Петро Богданович Годованець провів тренінг у Солотвинському ліцеї. Разом з ліцеїстами 9-11 класів відпрацьовували навички зупинки критичних кровотеч та серцево-легеневої реанімації. Асистентами інструктора були студентки випускного курсу ОПП Сестринська справа Олександра Петриченко і Христина Гладун.
Старшокласники мали змогу ознайомитися з основами долікарської невідкладної допомоги, виконували практичні навички на привезених з коледжу муляжах – непрямий масаж серця, штучна вентиляції легень мішком Амбу, застосування автоматичного зовнішнього дефібрилятора, вчилися накладати кровоспинні турнікети.
Разом із здобувачами освіти до занять долучилися вчителі ліцею, які теж відпрацьовували практичні навички.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 34

bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.